Escorte sverige

Stikninger i underlivet gratis erotikk

stikninger i underlivet gratis erotikk

og ofte og skjulte en stådreng når vi var på besøg hos hende hvilket dog ikke var så tit, for hun boede på Fyn og vi på Sjælland. Eller flere svar ved hans nye mennesker spiller, dette er frustrerende. Jeg havde knappet bukserne op og sad nu og onanerede op af døren. Det blev jeg naturligvis ikke mindre liderlig af og på det tidspunkt følte jeg at det var min tur til at komme. Til min store overraskelse glider jeg uden ret meget besvær op i hende. Jeg rejste og satte mig ved siden af hende.

Min ukendte: Stikninger i underlivet gratis erotikk

Vi ligger længe og bare holder omkring og småkysser lidt, og lægger os først til at sove da pikken helt af sig selv er faldet. Har du lige været ude ved toilettet? Jo mere vi snakker om det jo mere liderlig bliver jeg, især fordi hun hele tiden tager sig selv på fissen og viser mig dens indre. Efter hun havde givet min mor et kram, kiggede hun op af trappen og fik øje på mig. Jeg mærker så hendes lille bløde hånd på min pik der med det samme bliver helt vildt stiv, og den hånd der ellers hvilede på hendes ene balle finder hurtigt frem til den lille revne. Hun rejste sig op på albuerne og fortalte mig hvad jeg skulle gøre: Kan du se de små skamlæber der stritter frem mellem de store?

Stikninger i underlivet gratis erotikk - Erotisk: 172634 videoer

Hun ville have mig ud og danse. Der fulgte en anelse sæd med ud, som løb ned over hendes ene balde. Jeg kunne svagt mindes at have drømt om den smukke kvinde og om hvordan jeg pressede min pik op i hende. Jeg rømmede mig og fik sagt det ordentligt. De er dejligt bløde sagde jeg. Jeg nikkede bekræftende og svarede: Jo, det må du vel have. Hun ligger helt stille med lukkede øjne og lader mig gøre det. Jeg tænkte, at jeg hellere måtte begynde at drikke lidt sodavand før at min druk tog overhånd. De to bryster gyngede da hun trådte over trinnet til entreen. Hendes bløde patter gyngede op og ned hver gang hendes tissekone gled ned over mit stive lem. Så byttede vores tunger plads og hun sugede mig nærmest ind, jeg kunne smage noget, men jeg var ikke helt sikker på om det kunne være min ladning fra tidligere. Jeg kastede et blik over på det digitale ur på skabet, den var næsten halv fem om morgenen. Det værste var sket. Fra min fisseslikker position kunne jeg se op langs hendes krop og se hendes ansigt mellem brysterne. Jeg rejste mig og uden tøven stak jeg min pik op i hende. Hun tørrede det væk med en finger, som hun slikkede ren bagefter. Hun forsatte blot med at sprede sine skamlæber og stikke sin finger op for at finde mere sæd. Jaaaaaaaaa, sprøjt i -åhh- mig, bol -åhhh- mig stikninger i underlivet gratis erotikk hørte jeg hende stønne. Jeg er sådan lidt af en sentimental gammel tosse der let kommer til at tude af rørende film, og hun havde det på samme måde, så vi var et godt match der ved flere lejligheder sad og krammede hinanden og småtudede til filmen. Så skubbede jeg den ind imod hende, men den gled ikke rigtigt ind, den skubbede kun lidt til læberne. Putter os ganske tæt da hun har brug for den tryghed, og jeg nyder også nærheden meget, så meget at lille Jøsse igen begynder at røre på sig. Hendes ben var stadig spredte, så jeg kunne uden problemer se helt om til hendes numsehul. Hendes bryster hang en smule men var stadig meget spændstige og brystvorterne var stive. Wow siger hun, er det sådan en pige skal gøre en tissemand klar til at bolle, og det bekræfter jeg hende i, men at der også findes mange andre måder at gøre det på,.eks. Den før så gennemsigtige T-shirt var nu næsten som ikke eksisterende, så jeg tydeligt kunne se de små babser, og de hvide leggins var nu også blevet gennemsigtige og afslørede at hun ikke havde trusser på og sandsynligvis. Så åbnede hun munden foran mig og viste mig sæden der lå på hendes tunge. Men hun var fuld, så det var der ikke de store chancer for. Hun trak hovedet til sig og åbnede munden. Jeg vil så gerne prøve en ung teenagepenis, kan jeg få det af dig? Stønnede hun frækt og pressede en finger op i sig selv. Min mors veninde fortsatte: du behøver ikke lade som om du sover, jeg har ligget og beundret dig de sidste par minutter Jeg svarede ikke, så hun forsatte: Blev du liderlig over mine bryster tidligere?

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket *